Kärcher

Kärcher is 's werelds toonaangevende onderneming in het reinigen van technologie. In 2017 hebben familieondernemingen met 2,5 miljard euro de hoogste inkomsten in de sociale geschiedenis. Met high-end afdrukdetergentia, stofzuigers en zuigmachines, pompen, scanners en tuin, wasmachines, reinigingssystemen voor voertuigen, detergentia, detergentia, gedroogde dranken, drankjes en afvalwaterbehandeling, waterverdeler en een vaardig vlootbeheersysteem bieden wij een Breed scala aan innovatieve oplossingen. Accessoires, tips en services zijn hier ook opgenomen.

Alfred Kärcher GmbH en KG KG Company Gebruik 12.300 mensen  in 67 landen. Meer dan 50.000 dienstcentra in alle landen zorgen voor continue levering en expansie voor klanten over de hele wereld. Innovatie is de belangrijkste groeifactor van Kärcher. Meer dan 90% van de producten is jonger dan vijf jaar oud. Meer dan 1000 ingenieurs en technici zijn in weerontwerp nieuwe oplossingen in onze randcentra.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1935 is innovatie een belangrijk concept van bedrijfscultuur. Alfred Kärcher, een ingenieur met een passie voor uitvindingen, gebruikte zijn niet-aflatende creativiteit en vindingrijkheid om oplossingen te vinden voor technische problemen. Hij verwaarloosde echter nooit zijn verantwoordelijkheid voor de behoeften en eisen van zijn medewerkers. Daarom zijn economisch succes en duurzame ontwikkeling altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kärcher investeert meer dan gemiddeld in onderzoek en ontwikkeling,  moderne productiemethoden en kwaliteitsopleidingen en stages  voor haar medewerkers.

In de afgelopen 35 jaar heeft Kärcher meer dan 1
0 historische locaties schoongemaakt, waaronder de colonnade op het Sint-Pietersplein in Rome, de Brandenburger Tor in Berlijn, het standbeeld Christus de Verlosser in Rio de Janeiro, het Memnon-monument in Luxor en de hoofden van  presidenten op Mount Rushmore. Schoonmaken wordt altijd uitgevoerd in samenwerking met conservatieven, restauranteigenaren en historici.

Producten van Kärcher

Zoek naar producten

Filter op prijs

prijs € 36,00 - € 37.988,00

Merken

© Dutch Pro Tools 2024 | Design en Development door WebTwister.nl