HYUNDAI DPX9.6 SILENT HEAVY DUTY DIESEL GENERATOR

€ 8.895,00

exclusief btw / € 10.762,95 inclusief btw
Adviesprijs

Dit is een stille DPX9.6 en compacte maar ook zeer krachtige SILENT HEAVY DUTY standby-generator van Hyundai en biedt schakelbare 230V-eenfasige of 400V driefasige stroomspanning en een betrouwbare bron voor backup-stroom. Deze verrijdbare generator wordt aangedreven door een 4-takt, luchtgekoelde 498 cc enkele cylinder Hyundai dieselmotor, met een maximumvermogen van 8,1 kVA (400).

Alle beschikbare aansluitingen zijn er 1x PCE5p (400) en 1 x 32 (A) stopcontacten. Om overlast te beperken is de generator omhuld door een geluiddempende behuizing en zorgt ervoor dat overlast binnen de bedrijfsruimte voor u, uw familie of uw werknemers tot een minimum beperkt blijft.

De generator is tevens voorzien van een AVR alternator welke zorgt draagt voor stabiele stroomvoorziening voor zowel de essentiële functies maar ook geschikt is voor meer gevoelige elektronische apparatuur zoals tv’s, computers en smartphones. Op een volle brandstoftank loopt de generator ca. 13 uur bij 50% vermogen.

Naast de elektrische start functie beschikt de machine over een handig digitaal bedieningspaneel dat de frequentie, spanning en totale looptijd weergeeft, bij een te laag olieniveau wordt de generator automatisch uitgeschakeld zodat de motor te allen tijde wordt beschermd.

De generator vergt weinig service en onderhoud en is zeer gebruikersvriendelijk.

  • Enkel en drie fasestroom
  • Geschikt voor ATS (aut.transitie schakeling)
  • Zuinig in gebruik, ca 1 l/u

  • Dit artikel kunt u niet online bestellen, neem contact met ons op.

© Dutch Pro Tools 2024 | Design en Development door WebTwister.nl